Magazine haine de blana, magazine haine de piele, magazine rochii de seara, magazine rochii de matase naturala – totul la showroom-ul Adis Efect  din Str. George Calinescu nr. 13, Bucuresti.

Poti comanda haine de blana, haine de piele, rochii de matase naturala si alte articole vestimentare unicat si online sau telefonic. Putem aduce modificari sau accesorizari la produsul dorit de dumneavoastra si  putem crea pe comanda articolul vestimentar pe care il doriti.

Atelierele Adis Efect colaboreaza si cu retaileri: comercializati haine de blana, veste de blana, caciuli de blana, rochii de matase naturala si rochii de matase pictate manual, haine de piele naturala, pantaloni de piele, rochii de piele, fuste de piele, rochii de lana, fuste de bumbac si alte articole vestimentare de dama? Adis Efect produce articole vestimentare atat pentru persoanele fizice cat si pentru agentii economici, contactati-ne  cu incredere!

Casa de Moda Adis Efect mai produce si: compleuri de piele, haine de blana naturala in combinatie cu piele, rochii de lana in combinatie cu blana, haine de blana cu decoratiuni de pietre semipretioase, cardigane de lana, rochii pentru evenimente, rochii de matase naturala unicat – pictate manual cu vopseluri speciale import Belgia si Franta, caciuli de blana – modele rusesti si nu numai, articole vestimentare deux-pieces, haine de piele cu accesorizari diverse, saluri de blana, etc. Nu trebuie decat sa vizionati magazinul nostru online !

Locația noastră
Adis Efect by Adriana Mandreanu
Str. George Calinescu, Nr. 13,Dorobanti/Beller, Bucuresti
Vezi harta google
Telefon:
021.233.92.91

Program magazin
Luni-Vineri 10:00 – 18:00
Sambata doar cu programare

Lasă-ne un mesaj
Captcha